Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

ΕΦΙΚΤΗ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!7 Ομάδες παλεύουν να αποφύγουν μια από τις 4 τελευταίες θέσεις του υποβιβασμού στις 6 αγωνιστικές που απομένουν! 
Αναλυτικά:

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ  11 Έχει κάνει το ρεπό του. Έχει να κερδίσει 6 αγ. (από το ματς με τον Φωστήρα). Έχει δεχθεί 9 γκολ τα 3 τελευταία ματς. Δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας. Θα παίξει μέσα με: Μυλοπόταμο, Αγ. Ιερόθεο, Παλαιόχωρα και έξω με: Κηφισιά, Ιεράπετρα, Φωστήρα
ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ  12  Έχει κάνει το ρεπό του. Δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας. Θα παίξει μέσα με: Ηλυσιακό, Αιγάλεω. Ιεράπετρα και έξω με Ερμή Ζων. Κηφισιά, Ηρόδοτο.
ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ  14  Έχει κάνει το ρεπό της. Θα παίξει μέσα με: Ερμή Ζων., Μυλοπόταμος, Αγ. Ιερόθεος και έξω με: Αιγάλεω, Ηρόδοτος, Ιεράπετρα.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ  15 3 ματς έχει να χάσει η ομάδα μας σε μια ''φαρμακερή'' τετράδα αγώνων (3 έξω). Στον Ταύρο έχει να παίξει με: Παλαιόχωρα, Ηρόδοτο και Ερμή Ζωνιανών, έξω σε Ατσαλένιο και Ηλυσιακό, ενώ χρωστάει και το ρεπό της. Δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας, διαθέτει όμως την καλύτερη άμυνα του ομίλου!
ΑΟ ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ  16  Ένα παιχνίδι μόνο στην έδρα του έχει να κάνει και αυτό με το φιλόδοξο Αιγάλεω. Εκτός θα παίξει σε Ατσαλένιο, Ηλυσιακό, Ερμή Ζων., Κηφισιά, ενώ χρωστάει και το ρεπό του! Στα 3 τελευταία ματς δεν έχει πετύχει γκολ..
ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ  18  Τελευταία του νίκη ήταν στον Ταύρο !!! Από τότε (8 αγων.) έχει πάρει μόνο 3 βαθμούς !!! Έχει να παίξει μέσα με Αγ. Ιερόθεο, Φωστήρα, Ηρόδοτο, Ηλυσιακό, έξω μόνο στην Παλαιόχωρα ενώ θα κάνει και το ρεπό του.
ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ  19 5 αγώνες χωρίς νίκη, ενώ την Κυριακή κάνει το ρεπό της. Στα 3 τελευταία ματς δεν έχει πετύχει γκολ. Έχει να παίξει μέσα με: Ερμή Ζων, και Κηφισιά και έξω με Ηλυσιακό, Αιγάλεω και Μυλοπόταμο

Οι ''αδιάφορες'' ομάδες ίσως καθορίσουν την άνοδο και την ... σωτηρία! 
Αυτές είναι:
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ  22 Θα παίξει μέσα με: Ιεράπετρα, Αγ Ιερόθεο, Φωστήρα και έξω θα πάει 3 φορές Κρήτη με: Μυλοπόταμο, Παλαιόχωρα και Ατσαλένιο.
ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ  23 Μέσα θα παίξει με: Ατσαλένιο και Ηλυσιακό, έξω με Φωστήρα, Ερμή Ζων και Αιγάλεω, ενώ θα κάνει και το ρεπό της.

Τέλος, οι ομάδες που διεκδικούν την άνοδο είναι οι εξής;
ΗΡΟΔΟΤΟΣ  29  Θα παίξει μέσα με: Αιγάλεω, Κηφισιά και Μυλοπόταμο, έξω με:Φωστήρα και Ατσαλένιο, ενώ την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.
ΑΙΓΑΛΕΩ  29  Θα παίξει μέσα με: Κηφισιά, Ιεράπετρα, Παλαόχωρα και έξω με: Ηρόδοτο, Μυλοπόταμο και Αγ. Ιερόθεο