Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

Ανδράλας: «Ο πρόεδρος του Μυλοποτάμου μας χτυπούσε μαζί με τους παλικαράδες του»

Ανδράλας: «Ο πρόεδρος του Μυλοποτάμου μας χτυπούσε μαζί με τους παλικαράδες του»


Ο Πάρης Ανδράλας, μιλώντας στο gazzetta.gr καταγγέλλει απίστευτα περιστατικά που βίωση στο ματς του Φωστήρα με τον Μυλοπόταμο στο Ρέθυμνο. «Μας πετούσαν πέτρες, μας απειλούσαν ότι θα μας κάψουν το πούλμαν. Ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας μας χτυπούσε με τους παλικαράδες του», λέει χαρακτηριστικά. 

Στο Ρέθυμνο το Μυλοπόταμος-Φωστήρας έληξε 1-1 με τους φιλοξενούμενους να καταγγέλλουν απίστευτα περιστατικά που διαδραματίστηκαν πριν και μετά το ματς. 

«Ήταν ζούγκλα, δεν έχω βιώσει ποτέ ξανά κάτι ανάλογο», ξεκινά να λέει ο Πάρης Ανδράλας στο gazzetta.gr για τα όσα θλιβερά έγιναν στον Μυλοπόταμο και συνεχίσει: «Ποιο ποδόσφαιρο; Φοβόμασταν για τη ζωή μας. Το ματς τελείωσε έγινε ό,τι έγινε και μετά μπήκαν μέσα οπαδοί και άρχισαν να χτυπούν όποιον έβλεπαν μπροστά τους. Άνοιξαν την πόρτα και μπήκαν μέχρι και στα αποδυτήρια. Πάμε σε άλλη κατάσταση, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Από τη μία που φτάσαμε μέχρι τις τρεις που βγήκαμε από το πούλμαν μας πετούσαν πέτρες, μας χτυπούσαν και μας απειλούσαν ότι θα μας κάψουν το πούλμαν».
Έχεις βρεθεί σε ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, Προοδευτική-Ιωνικός, ματς με μεγάλη έχθρα. Αυτό ήταν ό,τι χειρότερο έχεις δει;
«Όσο πιο ψηλά πας σε κατηγορία υπάρχει και μεγαλύτερη προστασία. Μιλάμε για ματς που ασχολείται μία πόλη ολόκληρη και όχι ένα χωριό 1.000 κατοίκων, που τα ματς αυτά δεν έχουν τόση προβολή. Εκεί νιώθεις προστατευμένος. Τηρούνται αυτά που πρέπει, παρόλο που και εκείνο γίνονται. Εδώ πήγαμε σε ένα ανοχύρωτο ματς, αν τους έλεγε κάποιος να μας σκοτώσει θα το έκαναν. Εντάξει, προφανώς για μας φερθούν έτσι, κάτι είχε προηγηθεί στον πρώτο γύρο, αλλά εμείς τώρα τί φταίμε; Μιλάμε για μια ομάδα που έχει άλλο προπονητικό τιμ και έχει αλλάξει 15 παίκτες... Τα 25 άτομα της αποστολής, κάποιες γυναίκες και όλοι μας ζήσαμε απίστευτες καταστάσεις. Καταλαβαίνω να μας πετάξουν μπουκάλια, να μας φτύνουν, να μας βρίζουν... Εδώ μιλάμε για άτομα χωρίς λογική που ήταν έτοιμοι για όλα.
Η ΕΠΟ θα έπρεπε να το δει διαφορετικά. Είχαμε στείλει αίτημα για αυξημένα μέτρα προστασίας τονίζοντας την επικινδυνότητα του ματς. Ε, δεν έγινε τίποτα».
Έχει γίνει καταγγελία από την ομάδα σας στα αρμόδια όργανα;
«Δεν ξέρω, νομίζω κάτι έχει γίνει στην Αστυνομία, αλλά αυτό είναι διοικητικό. Εγώ λέω όσα βίωσα μαζί με όσους ήταν στην αποστολή».
Η διοίκηση του Μυλοποτάμου δεν έκανε κάτι να σας προστατεύσει; 
«Ποια διοίκηση; Ο πρόεδρος αυτής της ομάδας (σ.σ. Μανώλης Κουγιουμουτζής) μας χτυπούσε πρώτος μαζί με τους παλικαράδες του. Αν το ματς τελειώνει και είχαν νικήσει, δεν θα γινόταν τίποτα, επειδή τα παιδιά τα έδωσαν όλα και πήραν το "Χ" έκαναν όλα αυτά. Αυτός μαζί με άλλα άτομα χτυπούσαν 5-6 παιδιά που είχαν μείνει πίσω, όπως τον Σκάρο και τον Καλογιάνννη. Μόνο ο προπονητής της ομάδας και κάποιοι παίκτες πήγαν να μας προστατεύσουν, αλλά ήταν μόνοι τους απέναντι σε Ζουλού».
ΠΗΓΗ: gazzetta